Το Gran Turismo γίνεται ταινία!

Ο λόγος για το δημοφιλές videogame εξομοίωσης οδήγησης που ήδη μετρά 7 γενιές! Πλέον το Gran Turismo γίνεται και ταινία, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι!

Η ταινία είναι μια συν-παραγωγή της Sony PlayStation Productions με τους Doug Belgrad και Dana Brunetti. Το σενάριο βασίζεται στην καριέρα του Jann Mardenborough, ένας Βρετανός επαγγελματίας οδηγός αγώνων που αγωνίζεται στην ιαπωνική σειρά Super

GT. Το 2011 έγινε ο τρίτος και νεότερος νικητής του διαγωνισμού GT Academy, κερδίζοντας 90.000 συμμετέχοντες. Βραβεύτηκε με μια οδήγηση για τη Nissan στον αγώνα 24 ωρών του Ντουμπάι και από τότε έχει λάβει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων όπως ο 24ωρος του Le Mans, τα πρωταθλήματα European F3, GP2, GP3, Super GT, Blancpain GT Series Endurance Cup, British GT, British F3 και Toyota Racing Series.

H Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Gran Turismo, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλους τους ηθοποιούς David Harbour, γνωστό στους περισσότερους από τη συμμετοχή του στη σειρά Stranger Things, και τον Orlando Bloom.

The post Το Gran Turismo γίνεται ταινία! appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα