Αυτό το app αλλάζει την εμπειρία χρήσης ενός BMW

Η ψηφιοποίηση υπηρεσιών και εργαλείων είναι κάτι που πιστεύει πολύ η BMW, καθώς αυτά επιτρέπουν την καλύτερη σύνδεση οχημάτων και ιδιοκτητών. Πλέον κάνει ένα βήμα παραπέρα με το My BMW.

Η εφαρμογή My BMW προσφέρει άμεση σύνδεση με το οικοσύστημα της μάρκας, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη χρήση και παρέχει στον χρήστη απαράμιλλη ψηφιοποίηση στην κινητικότητα. Η εφαρμογή ελέγχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως είναι η κατάσταση των θυρών και η

δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος, ενεργοποιεί τους προβολείς του αυτοκινήτου, σχεδιάζει διαδρομές και εισάγει προορισμούς απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW.

Μάλιστα για τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών BMW, η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητα ελέγχου της μπαταρίας και της αυτονομίας, αναζήτηση του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης… ακόμη και τιμές αλλά και διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης. Για τα συμβατικά μοντέλα της μάρκας, η εφαρμογή δίνει πληροφορίες για τη στάθμη καυσίμου, τα λάδια και αντίστοιχα εντοπίζει κοντινά πρατήρια καυσίμων. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να καλέσει την οδική βοήθεια της BMW και να μοιραστεί αυτόματα με την υπηρεσία υποστήριξης, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το όχημά του.

Δυνατότητες service

Το My BMW app, μέσω της ενότητας “Κατάσταση οχήματος” ενημερώνει αν το αυτοκίνητο χρειάζεται σέρβις και μπορεί ακόμη και να κλείσει ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW. Η ανέπαφη παράδοση και παραλαβή του οχήματος είναι επίσης διαθέσιμη από επιλεγμένους παρόχους υπηρεσιών, γεγονός που συντομεύει τη διαδικασία σε λίγα μόλις λεπτά.

Κατά τη διάρκεια του σέρβις, ο οδηγός λαμβάνει μέσω e-mail, SMS ή στο My BMW app, ένα βίντεο που καταγράφεται απευθείας στο συνεργείο. Το βίντεο αυτό περιλαμβάνει μία λεπτομερή προσφορά για προτεινόμενες πρόσθετες εργασίες σέρβις, τις οποίες μπορούν να εγκρίνουν απευθείας από το κινητό. Με το BMW Pay μπορούν ακόμη και να πληρώνουν το σέρβις γρήγορα και με ασφάλεια.

Το My BMW app είναι διαθέσιμο για λήψη, για συσκευές iOS και Android. Η BMW πιστεύει ότι η εφαρμογή αυτή προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη, πρακτική και κυρίως πιο απολαυστική εμπειρία.

The post Αυτό το app αλλάζει την εμπειρία χρήσης ενός BMW appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα