3+1 στιλάτα παιδικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια!

Ψάχνετε τα ιδανικά παιδικά παπούτσια για κορίτσια και αγόρια; Με τη βοήθεια του Kiddom Store θα βρούμε για εσάς τις καλύτερες επιλογές!

Η νέα σεζόν έφτασε και τα παπούτσια των παιδιών χρειάζονται… ανανέωση! Καθημερινά τα παιδιά ξοδεύουν αρκετό χρόνο στο σχολείο και σε λοιπές δραστηριότητες. Το παπούτσι αποτελεί το πιο σημαντικό αξεσουάρ για αυτά, καθώς τους επιτρέπει να κινούνται με άνεση αλλά και ασφάλεια.

Ωστόσο, μιλάμε πάντα για παιδιά, οπότε πέρα από την

άνεση και την ασφάλεια, χρειάζονται όμορφα σχέδια και χρώματα, που θα χαίρονται να φοράνε!

Sneakers σε μοναδικά σχέδια!

Τα sneakers αναμφίβολα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των παιδιών, αφού είναι τα παπούτσια που λατρεύουν να φορούν καθημερινά.

Κάθε χρόνο ενθουσιάζονται στην ιδέα νέων παπουτσιών. Γι’ αυτό καλό είναι να ζητήσετε τη γνώμη τους. Αρκεί να σκεφτείτε πως είναι ένα παπούτσι που θα φοράνε σχεδόν κάθε μέρα στο σχολείο! Σίγουρα θα θέλουν να νιώθουν άνετα και όμορφα μέσα σε αυτό.

Επιλέξτε πιο χειμερινά χρώματα, που δεν λερώνουν εύκολα και ταιριάζουν με το σκηνικό του χειμώνα. Φυσικά και οι απαλές και πιο ανοιχτές αποχρώσεις ενδείκνυνται, αφού ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα.

Αν το παιδί σας δυσκολεύεται με τα κορδόνια, τότε επιλέξτε παπούτσια με αυτοκόλλητο. Έτσι, θα διώξετε ένα μεγάλο «άγχος» του και θα του χαρίσετε περισσότερη ξεγνοιασιά.

Διαλέξτε παιδικά παπούτσια ποιοτικά που πέρα από το στυλ τους, μπορούν να συγκρατήσουν κατάλληλα το πόδι του παιδιού σας και να το προστατεύσουν.

Φέτος, κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπορντό αλλά και του μπλε, κυρίως για αγόρια, ενώ στα παιδικά παπούτσια για κορίτσια, το ροζ και οι αποχρώσεις του θα είναι για άλλη μια χρονιά στην κορυφή!

Μποτάκια για παιδιά με στυλ!

Τα παιδικά μποτάκια μπορούν να προσφέρουν υπέροχο στυλ στους μικρούς μας φίλους! Αρχικά, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν πλήρως το πόδι κατά την κίνηση, προσφέροντας ταυτόχρονα ελευθερία κινήσεων.

Είναι κατάλληλα για το σχολείο αλλά και άλλες περιστάσεις, πιο ιδιαίτερες, όπως ένα παιδικό πάρτι ή μια βόλτα μαζί σας το σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά τα αγόρια, οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στα μποτάκια είναι το κλασικό καφέ και οι αποχρώσεις του ζεστού κίτρινου. Για τα κορίτσια, έχουμε να πούμε πως φέτος το μπορντό θα κλέψει τις καρδιές τους!

Τα παιδικά μποτάκια συνδυάζονται με όλα τα ρούχα, τζιν και υφασμάτινα παντελόνια αλλά και φούστες ή και φορέματα για τα κορίτσια. Με λίγα λόγια, είναι μια επιλογή που θα καλύψει πολλές ανάγκες και δεν θα απογοητεύσει ούτε εσάς ούτε τους μικρούς μας φίλους!

Μερικές επιπλέον συμβουλές για τις αγορές σας

Πριν προχωρήσετε στην αγορά νέων παπουτσιών, βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν τα σωστά χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίσουν στο παιδί σας ασφάλεια, άνεση και σταθερότητα σε κάθε συνθήκη.

Επιπλέον, φροντίστε να είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, ώστε να αντέξουν στο χρόνο και τη συνεχή χρήση.

Επιλέξτε παπούτσια που ταιριάζουν σε διάφορες περιστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνετε και εσάς, αλλά παράλληλα το παιδί «συνηθίζει» τα παπούτσια του.

Τέλος, δώστε μεγάλη σημασία στις προτιμήσεις τους, ρωτήστε τη γνώμη τους και επιλέξτε παπούτσια που πραγματικά τους αρέσουν και τα κάνουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση!

Τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα στη νέα συλλογή του Kiddom Store και μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

ΠΑΙΔΙΚΑ SNEAKERS STEGGY STOMP K CLARKSΠΑΙΔΙΚΑ SNEAKERS ΜΠΟΤΑΚΙΑ DEBBIE I BISGAARDΠΑΙΔΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ LUMBERJACKΠΑΙΔΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ MOSTRO PRIMIGI
Keywords
Τυχαία Θέματα
3+1,