Live η συζήτηση στη Βουλή – Η διαμάχη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις

Παρακολουθείστε live τη συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, κατά την οποία αναμένεται να υπάρξει παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για να καταθέσει, όπως έχει προαναγγείλει, το πόρισμα της έρευνας της ΑΔΑΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας

ζητά την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό καθοδηγητή εγκληματικού δικτύου και σήμερα θα κάνει βαρυσήμαντη παρέμβαση στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Υγεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να προβεί σε κατάθεση πρότασης μομφής και κατηγορεί τον κ. Ράμμο, για θεσμικό και πολιτικό ατόπημα.

Και επισημαίνει: «Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πώς είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το “Μάξιμο Σαράφη” που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Ο κ. Τσίπρας είχε την Τρίτη (24/1/23) σειρά πολύωρων συσκέψεων με συνεργάτες του, και χωρίς να επιβεβαιώνει επισήμως η Κουμουνδούρου, δεν αποκλείεται ακόμα και η χρήση της πρότασης μομφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα