Maestro: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Πέφτει η αυλαία για το Maestro που ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του μετά από επιτυχημένη πορεία και με το δημιουργό του, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να έχει ανακοινώσει την παραγωγή νέου κύκλου.

Η σειρά του επιτυχημένου δημιουργού – που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ σύντομα θα ανέβει και στην πλατφόρμα του NETFLIX – «καθρεφτίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα, αγαπήθηκε και εκθειάστηκε από το κοινό για την υψηλή της αισθητική, τις αξεπέραστες ερμηνείες και τον θαυμαστό ρεαλισμό με τον οποίο προσέγγισε και ανέδειξε

πολλαπλά κοινωνικά ζητήματα, βάζει άνω τελεία κρατώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό ζωντανό το ενδιαφέρον για τη συγκλονιστική πλοκή», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του MEGA.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου με τίτλο «Να μ’αγαπάς», απόψε στις 22:40, το φεστιβάλ ξεκινά και όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…!

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Δείτε βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα