O καιρός της Τετάρτης

Στη δυτική χώρα και στην Κρήτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και στα ανατολικά ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα

είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φθάσει στην Ήπειρο και τη Μακεδονία τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 βαθμούς.



ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13-10-2022

Στη δυτική χώρα και στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα