O καιρός της Τρίτης 10 Ιανουαρίου

Χαλάει ο καιρός μετά από μακρά περίοδο καλοκαιρίας.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και Θεσσαλία και τη δυτική Πελοπόννησο και γρήγορα σε όλα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Τη νύχτα σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και τα κεντρικά

ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση που από τη νύχτα θα ενισχυθούν. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα βόρεια. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 8 με 12 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 16 και στην νησιωτική χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.



ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-01-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και στην ανατολική νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί. Χιόνια θα πέσουν στα βορειοανατολικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση απο το απόγευμα.

Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 10 Ιανουαρίου,tritis 10 ianouariou