Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια

του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη για να προχωρήσουμε στην επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και ακόμα ταλαιπωρούν την ψυχολογία μας.

Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε σε βαθύτερο επίπεδο ότι ήρθε η στιγμή να απελευθερωθούμε από βαρίδια και απωθημένα δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό μας να βιώσει το σήμερα στο μέγιστο βαθμό.

Γραφειοκρατικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται αθόρυβα καθώς η διαίσθησή μας μπορεί να μας κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσουμε οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα.

Σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα και κέρδη δημιουργούν την πεποίθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά μας. Αυτοπεποίθηση και ψυχικό σθένος χαρακτηρίζουν κάθε κίνησή μας.

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια και κυκλοθυμία. Περνάμε σε μία περίοδο δύο και πλέον ημερών όπου προτιμούμε να απομακρυνθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι στιγμές απολογισμού που θα μας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας και τις κινήσεις μας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Ήλιο από τον Σκορπιό χαρίζει αποφασιστικότητα. Αφήνουμε στο περιθώριο κάθε απογοήτευση και κατήφεια και προχωράμε με δυναμισμό σε επιλογές που λειτουργούν απελευθερωτικά για την ψυχολογία μας.

Παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά καθώς η διαίσθηση και η δυναμική μας ωθούν σε κινήσεις που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να μπούμε σε μία διαδικασία συζητήσεων στην προσωπική μας ζωή.

Η εκμυστήρευση μυστικών και η ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων που έχουμε κρυμμένα εδώ και καιρό μας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο μας και δίνουν την ευκαιρία στην σχέση μας να ανανεωθεί και να γίνει ουσιαστικότερη.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτη 24 Οκτωβρίου,triti 24 oktovriou