Tα ζώδια της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.

Η επικοινωνία βοηθά να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στον Σκορπιό βοηθά σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Με τον Ερμή να έχει χαμηλή ταχύτητα καθώς προετοιμάζεται

για να αρχίσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του η ανάγκη για επικοινωνία είναι μεγαλύτερη ενώ η ανάγκη για δράση μειώνεται σημαντικά.

Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο επαφές με πρόσωπα που μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό καθώς τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να βελτιώσουμε τις απολαβές μας. Παράλληλα, στην προσωπική μας ζωή αναγνωρίζουμε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες που μπορεί να έχουμε για την σχέση μας.

Δεν φοβόμαστε όμως να τις εκφράσουμε προσπαθώντας να δείξουμε στο ταίρι μας τι πραγματικά συμβαίνει μέσα μας. Είναι μία διάθεση για σύνδεση στον απόλυτο βαθμό καθώς εξομολογήσεις και βαθύτερες ανασφάλειες δεν μπορούν πια να μπλοκάρουν την ανάγκη να εκφραστούμε. Κάθε συζήτηση που πραγματοποιείται με ειλικρινή διάθεση είναι βέβαιο ότι θα φέρει το ιδανικό αποτέλεσμα σε προσωπικό επίπεδο.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι το απόγευμα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορούμε να δρομολογήσουμε οικονομικές εξελίξεις και συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν αρκεί να αφουγκραστούμε την διαίσθηση μας και να εμπιστευτούμε την δημιουργικότητά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη βγάζοντάς μας από την εσωστρέφεια και την κατήφεια. Ξαναβρίσκουμε την αισιοδοξία καθώς νιώθουμε ότι ήρθε η στιγμή να ανοίξουμε τα φτερά μας και να περάσουμε ευχάριστα σε όποια δραστηριότητα επιλέξουμε.

Προσωρινά όμως δεν αποκλείεται η διάθεσή μας να μη μας επιτρέψει να απολαύσουμε τη στιγμές καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο επηρεάζοντας αρνητικά την διάθεσή μας με κάθε τρόπο. Οφείλουμε όμως να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά αποφεύγοντας να μείνουμε στην απαισιοδοξία που δεν μας επιτρέπει να χαρούμε τη ζωή μας.

Οι συνθήκες αλλάζουν από το απόγευμα, αφήνουμε στο περιθώριο κάθε αρνητικής σκέψη και ερχόμαστε πιο κοντά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να εμβαθύνουμε σε αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου,defteras 11 dekemvriou