Tα ζώδια της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός,

Υδροχόος).

Η ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματά στην προσωπική μας ζωή είναι εντονότερη από πότε. Νιώθουμε την ανάγκη να σταθούμε στο ταίρι μας και να δείξουμε την αγάπη και το πάθος που έχουμε μέσα μας. Σημαντικό είναι να βιώσουμε μοναδικές στιγμές που θα μας δώσουν την ευκαιρία να απογειωθούμε και να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς μπορούν να μας προσφέρουν οι παρέες μας καθώς απολαμβάνουμε κάθε είδους δραστηριότητα που μπορεί να φτιάξει το κέφι μας.

Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που δεν αποκλείεται να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε στο πρόγραμμά μας ένα καλλιτεχνικό γεγονός, όπως μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση.

Η επαφή με την τέχνη βοηθά να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να νιώσουμε ότι μπορούμε να εκφραστούμε με μεγαλύτερη ευκολία.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό δίνοντας μας την ευκαιρία να κινηθούμε από κοινού με τον σύντροφό και τους συνεργάτες μας σε υποθέσεις που μας απασχολούν. Αντιλαμβανόμαστε πώς πρέπει να διαχειριστούμε τους άλλους και βοηθάμε ώστε να εκτονωθεί κάθε ένταση και ανταγωνιστική συμπεριφορά.

Σημαντικό είναι επίσης να αξιοποιήσουμε πιθανές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς θα κεντρίσουν την δημιουργικότητά μας. Θα μας δώσουν την ευκαιρία να εκφραστούμε και να κατακτήσουμε την αναγνώριση που επιζητάμε στον τομέα της καριέρας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη συναντάει την Αφροδίτη στον Λέοντα σε μία σύνοδο που μπορεί να απογειώσει τα συναισθήματα και το πάθος. Το αντικείμενο του πόθου μας γίνεται το επίκεντρο στη ζωή μας καθώς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο.

Νέες γνωριμίες ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε παρέες και εξόδους που θα μας εντυπωσιάσουν και θα μας δώσουν την δυνατότητα για κάτι καινούργιο και μοναδικό στην προσωπική μας ζωή.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα