Tα ζώδια της Δευτέρας 14 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα (14/08) με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι μετά το μεσημέρι στον Καρκίνο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού

Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Νωρίς το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μας δίνει την δυνατότητα να δείξουμε κατανόηση και ενσυναίσθηση σε υποθέσεις που αγγίζουν το οικογενειακό περιβάλλον. Έχουμε την διάθεση να συγχωρήσουμε και να ξεπεράσουμε δυσκολίες που μπορεί να επηρέασαν σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς.

Φαντασία και ευαισθησία μας βοηθούν να λειτουργήσουμε με γνώμονα την καλοσύνη και την ανάγκη να ισορροπήσουμε με τους γύρω μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο πριν το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Παιχνίδια εξουσίας στο οικογενειακό περιβάλλον λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας και δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε τις στιγμές.

Χειριστικές συμπεριφορές και κυριαρχικά μέσα θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, καλό είναι λοιπόν να αποφύγουμε σκληρές κόντρες και καυγάδες που μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Ας προστατεύσουμε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς χωρίς όμως να ανεχόμαστε συμπεριφορές που δεν μας αξίζουν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή μας στην αισθηματική μας ζωή. Έχουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με τον σύντροφο ή με νέα γνωριμία που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Τα συναισθήματα είναι έντονα καθώς απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι πάθους και αισθησιασμού.

Όμως απαραίτητο είναι να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στις προσωπικές μας πεποιθήσεις και ανάγκες προκαλώντας απογοήτευση στο πρόσωπο που μας απασχολεί.

Διασκέδαση και απολαύσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά μας καθώς θέλουμε να χαρούμε κάθε στιγμή της ζωής μας. Άλλωστε το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας έρχεται στην επιφάνεια και μας ωθεί σε χαρές και στιγμές που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς έχουμε την διάθεση να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Πρόσωπα μας προσεγγίζουν καθώς ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρουμε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους δημιουργικούς ορίζοντες μπροστά μας.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 14 Αυγούστου,defteras 14 avgoustou