Tα ζώδια της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Ήλιος μετακινείται στον Σκορπιό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος,

Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά ο Πλούτωνας μας αναγκάζει να στραφούμε εσωτερικά και να βουτήξουμε στις ανασφάλειες και τις φοβίες μας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε κάθε ανησυχία και τραύμα με αποφασιστικότητα.

Αρχικά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αχίλλειο πτέρνα μας και να προσπαθήσουμε να την επουλώσουμε δείχνοντας ψυχικό σθένος και αποφασιστικότητα. Απαραίτητο είναι να μην παρασυρθούμε στην καχυποψία και τις αμφιβολίες που δεν μας επιτρέπουν να σκεφτούμε ξεκάθαρα γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην ένταση και τις αντιδικίες με τους γύρω μας.

Στην προσωπική μας ζωή είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο περιθώριο αποφεύγοντας να συγκρουστούμε αδίκως με το ταίρι μας. Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται σήμερα με το τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύες να εκφράσουμε ορθολογικά κάθε τι που μας ενοχλεί και δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε την προσωπική μας ζωή.

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να βρεθούμε μετά φιλικά πρόσωπα και να περάσουμε ευχάριστα σε κοινές δράσεις και διαδρομές. Προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επιτυχία. Σημαντικό είναι να ακούσουμε τους γύρω μας γιατί δεν αποκλείεται οι προτάσεις τους να μας δώσουν πολλά. Αλαζονεία και εκκεντρικότητα θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν ρυθμούς σε σχέσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Το τετράγωνό της με τον Δία από τον Ταύρο αναδεικνύει υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές. Οφείλουμε να κρατήσουμε το μέτρο ώστε να μην ξεφύγουμε ενοχλώντας πρόσωπα που έχουν την διάθεση να σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες καθώς η σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε σχέσεις και φιλοδοξίες. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξουμε ψυχραιμία αποφεύγοντας να πυροδοτήσουμε εντάσεις που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και αντιδικίες.

Ανατροπή των σχεδίων μας δεν αποκλείεται να ωθήσουν σε ξεσπάσματα που καλό είναι να αποφευχθούν γιατί θα φέρουν αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 23 Οκτωβρίου,defteras 23 oktovriou