Tα ζώδια της Δευτέρας 6 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 06 Μαρτίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του

νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε πως δεν πρέπει να διαιωνίζουμε καταστάσεις που δεν μας ευνοούν. Παίρνοντας θάρρος και δείχνοντας αποφασιστικότητα είναι βέβαιο πώς θα βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας απαλλάξουν από βαρίδια του παρελθόντος.

Πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις δεν αποκλείεται να μας δώσουν την ευκαιρία να κινηθούμε απελευθερωμένα και να ολοκληρώσουμε καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας.

Την προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία δημιουργώντας ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα αιφνιδιάσει ευχάριστα το ταίρι μας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους και θα απογειώσουν το καρδιοχτύπι.

Η Σελήνη πριν αποχωρήσει από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο τα ξημερώματα. Συναισθηματική αποστασιοποίηση και ψυχρότητα σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να μας ταλαιπωρήσει καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως ο άνθρωπός μας δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μας.

Το πρωί οι συνθήκες αλλάζουν καθώς η Σελήνη περνάει την Παρθένο και μας προετοιμάζει για την αυριανή Πανσέληνο. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες.

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί ώστε να αποβάλλουμε το άγχος και την ένταση.

Η αντίθεση που σχηματίζει το απόγευμα με τον Ερμή από τους Ιχθύες δεν αποκλείεται να προκαλέσει φραστικά επεισόδια που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε σχέσεις με τον συναδελφικό περίγυρο.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί προσπαθώντας να βρούμε την χρυσή τομή σε καταστάσεις που μπορεί να είναι παρελθοντικές και ακόμα να απασχολούν στον εργασιακό χώρο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα