Tα ζώδια της Δευτέρας: Υποθέσεις του παρελθόντος επιλύονται με απόλυτη επιτυχία

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που δεν είχαν επιλυθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας ικανοποιήσουν και δεν αποκλείεται να ανοίξουν το δρόμο και για εξαιρετικές οικονομικές απολαβές.

Βέβαια θα πρέπει

να έχουμε στο μυαλό μας ότι οφείλουμε να μην παρασυρθούμε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις αλλά να είμαστε εγκρατείς για να μην εκτεθούμε να ανεπανόρθωτα. Πιθανό είναι ακόμα να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις που θα μας δώσουν την ευκαιρία να κινηθούμε στον τομέα που επιθυμούμε.

Διαπραγματεύσεις σε οικονομικό επίπεδο μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, αρκεί να μην χάσουμε το μέτρο διεκδικώντας παράλογα πράγματα που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε.

Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες και μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Η διάθεση μας πέφτει καθώς αναλογιζόμαστε υποθέσεις του παρελθόντος που δεν έχουμε ξεπεράσει και επηρεάζουν ακόμα το παρόν μας.

Η διάθεση αυτή όμως είναι προσωρινή καθώς τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Αιγόκερω δίνοντάς μας την δυνατότητα να προχωρήσουμε αποφασιστικά στην επίλυση παρελθόντων καταστάσεων με θετική διάθεση.

Πιθανό είναι ακόμα να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που έχουμε να δούμε εδώ και καιρό. Θετικά νέα και ειδήσεις δεν αποκλείεται να μας κατευθύνουν σε επιλογές επαγγελματικές που θα μας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο βοηθώντας μας να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την κατήφεια. Βρίσκουμε και πάλι την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση και προχωράμε σε επιλογές που μας βοηθούν να ξεπεράσουμε βιώματα και απωθημένα που μας ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα