Tα ζώδια της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να βρεθούμε μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον είναι εντονότερη από ποτέ καθώς ο συναισθηματισμός απογειώνεται. Παράλληλα αυξάνεται και η κυκλοθυμία που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε με ευθυκρισία σε υποθέσεις που προκύπτουν.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα που τελικά θα μας απογοητεύσουν. Καλό είναι να δείξουμε ψυχραιμία και να ακολουθήσουμε την διαίσθηση μας ώστε να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν, ας αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για εμάς.

Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύει την ενσυναίσθηση και την συγκίνηση. Γεγονός είναι ότι αντιλαμβανόμαστε πως ζητήματα του παρελθόντος μας απασχολούν ακόμα και επηρεάζουν τις οικογενειακές μας σχέσεις.

Νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω μας ότι μπορεί να μας έχει προβληματίσει.

Μετά το μεσημέρι όμως οι συνθήκες αλλάζουν καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύοντας παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν και να περιορίσουν τις κινήσεις μας.

Καλό είναι να αποφύγουμε ξεσπάσματα και κόντρες που δεν θα μας επιτρέψουν να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε κάθε είδους συζήτηση γιατί η εξέλιξη δεν θα μας δικαιώσει.

Το βράδυ η σΣελήνη περνάει στον Λέοντα και μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Η ανάγκη να ερωτευτούμε και να νιώσουμε μοναδικά συναισθήματα είναι καθοριστική.

Επιθυμούμε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας και να εκφράσουμε ότι νιώθουμε με έντονο τρόπο. Οφείλουμε όμως να αφήσουμε στο περιθώριο εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ευχάριστα με πρόσωπα που αγαπάμε.

Πιθανό είναι σε κάποια έξοδό μας να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει την ανάγκη για κάτι καινούργιο στην προσωπική μας ζωή.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα