Tα ζώδια της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο γίνεται αισθητό στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να δείξουμε με έντονο τρόπο συναισθήματα και σκέψεις στην προσωπική

μας ζωή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν. Έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε σε όλα τα επίπεδα προσπαθώντας να προβάλουμε σε έντονο βαθμό ότι νιώθουμε και μπορεί να μας προβληματίζει.

Είναι προτιμότερο να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε αμετροεπή συμπεριφορά και στάση που μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στο ταίρι μας.

Η ωριμότητα θα βοηθήσει να λειτουργήσουμε αρμονικά και να αποφύγουμε κάθε λάθος που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε ένταση και καυγάδες συναισθηματική μας ζωή. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και έξοδα καθώς είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε ανοίγματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε.

Μέτρο άριστον λοιπόν ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από οικονομικές υπερβολές που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον προϋπολογισμό μας.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό δίνοντας μας την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούμε και να έρθουμε σε επαφή με νέα πρόσωπα που μας ενθουσιάζουν. Εντυπωσιάζομαι με την γοητεία και την εξωστρέφεια μας και αυτό προκαλεί τον θαυμασμό και την αποδοχή των γύρω μας.

Απαραίτητο είναι όμως να δείχνουμε χωρίς φόβο και πάθος τα πραγματικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας αποφεύγοντας να υποχωρούμε έναντι των άλλων σε ότι δεν τους αρέσει. Είναι ο μόνος τρόπος για να κατακτήσουμε υγιείς σχέσεις και να νιώσουμε ότι είμαστε ισότιμοι συνομιλητές με το ταίρι και τους συνεργάτες μας.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς μαγνητίζουμε τα βλέμματα και νιώθουμε έντονη την ανάγκη για τη δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να μας χαρίσει την πολυπόθητη συντροφικότητα.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Λέοντα τα ξημερώματα μας συντροφεύει μέσα στην ημέρα βοηθώντας μας να κρατήσουμε ισορροπίες και να δείξουμε κατανόηση όπου είναι απαραίτητο.

Παράλληλα όμως δεν φοβόμαστε να εκφραστούμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό κυρίως στην αισθηματική μας ζωή από τον σύντροφο ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου,kyriakis 17 septemvriou