Tα ζώδια της Κυριακής 2 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 02 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει την ζωή των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οι

συνθήκες στις σχέσεις είναι εκρηκτικές καθώς η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία δεν επιτρέπει να επικρατήσει ηρεμία και γαλήνη. Ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με αιφνιδιαστικό τρόπο και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι μας.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να έχουμε ολύμπια ψυχραιμία προσπαθώντας να αποφύγουμε κάθε αντιπαράθεση και σύγκρουση πού μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη. Επίσης οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι εντάσεις έρχονται κυρίως στην επιφάνεια από μία εσωτερική αναστάτωση που αναδεικνύει με έμφαση το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Πιθανό είναι όμως να υπάρξουν παράλληλα και ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Πάθος και έντονο καρδιοχτύπι μας φέρνουν πιο κοντά με πρόσωπα που προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καλό είναι όμως να μην επενδύουμε ευθύς εξαρχής συναισθηματικά γιατί οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες που θα αλλάξουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η Σελήνη θα μείνει μέχρι αργά το βράδυ στον τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Λέοντα νωρίς το πρωί μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με θετική διάθεση, χαρά και κατανόηση για τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Λέοντα δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις παρέες και τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε. Κοντινές αποδράσεις και εκδρομές στην ύπαιθρο μας ανανεώνουν και εκτοξεύουν το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη.

Μπορούμε να απολαύσουμε με το ταίρι μας υπέροχες στιγμές που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για την προσωπική μας ζωή.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το απόγευμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ψευδαισθήσεις και υπερβολικές απαιτήσεις δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε.

Αργά το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της αδυναμίας της. Η επαγγελματική μας ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς μας απασχολούν έντονα η ανάγκη να διακριθούμε και να πρωταγωνιστήσουμε στον τομέα της καριέρας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 2 Ιουλίου,kyriakis 2 iouliou