Tα ζώδια της Κυριακής 28 Μαΐου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύες κάνει αισθητή την επιρροή του στα ζώδια

του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας άμεσα τις σχέσεις μας με τον στενό περίγυρό καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συμπεριφορές και καταστάσεις που επιβαρύνουν τις συνθήκες.

Σημαντικό είναι να μην επιτρέψουμε στην απογοήτευση και την κατήφεια να κυριαρχήσουν αλλά να δώσουμε την ευκαιρία σε πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στο πλευρό μας να εξηγήσουν την στάση τους και την προσωπική τους θεώρηση.

Παράλληλα, καλό είναι να μην επηρεαστούμε από αρνητικές σκέψεις και βιώματα που έρχονται στο φως και μπορεί να μας οδηγήσουν στην εσωστρέφεια. Απαραίτητο είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να διασκεδάσει και να ξεφύγει από εμμονές και ψυχολογικά βαρίδια που δεν μας επιτρέπουν να περάσουμε όμορφα.

Επηρεάζεται η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια, για αυτό λοιπόν καλό είναι να πάμε αντίθετα στο ρεύμα και να δημιουργήσουμε όμορφες συνθήκες με πρόσωπα που μπορούν να μας κατανοήσουν.

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με επικοινωνιακή δεινότητα και κατανόηση. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε τα μηνύματά μας στο πρόσωπο που αγαπάμε καθώς έχει διάθεση να κατανοήσει στην στάση μας.

Παράλληλα από την πλευρά μας έχουμε την διάθεση να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας σε καθημερινό επίπεδο και να δώσουμε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να ενοχλούν τον σύντροφό μας.

Αργά το βράδυ, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να απολαύσουμε ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα που παρουσιάζονται ξαφνικά στη ζωή μας. Όμορφες παρέες θα μας απασχολήσουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Σε πρακτικά ζητήματα δείχνουμε πρωτοποριακή προσέγγιση και επαναστατική διάθεση που μας βγάζει από πιθανές δυσκολίες και ενοχλητικές καταστάσεις που δεν αποκλείεται να απασχολούν την σχέση μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 28 Μαΐου,kyriakis 28 maΐou