Tα ζώδια της Κυριακής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο κάνοντας αισθητή την επιρροή της κυρίως στα ζώδια του Σταθερού

Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας είναι κυρίαρχη καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της έξαρσής της. Έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα θετικό πλαίσιο σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας.

Σημαντικό είναι κυρίως να αντιληφθούμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό επιθυμώντας να προχωρήσουμε από δω και στο εξής στη ζωή μας έχοντας διαμορφώσει ένα ασφαλές πλαίσιο.

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην τακτοποίηση τους καθώς αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να κινηθούμε ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί. Στην προσωπική μας ζωή το πάθος και ο αισθησιασμός διαμορφώνουν ένα μοναδικό περιβάλλον για εμάς και τον σύντροφό μας. Οφείλουμε όμως να αποφύγουμε το πείσμα και την αδιαλλαξία που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ένταση.

Επιβάλλεται να είμαστε ευπροσάρμοστοι με σκοπό να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και το ταίρι μας ώστε να υπάρχει η αίσθηση της πληρότητας στην σχέση.

Το εξάγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύει την ανάγκη να τακτοποιήσουμε υποθέσεις του παρελθόντος με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Λειτουργούμε με ωριμότητα και δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες όπου θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο.

Παρελθούσες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία αφού αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας απαλλάξουν από ότι μας επιβαρύνει και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αυξήσουμε την οικονομική μας επιρροή.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν διστάζουμε να αντιμετωπίσουμε τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα τη σχέση μας. Είναι η ιδανική συγκυρία ώστε να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν τόσο εμάς όσο και το ταίρι μας με επιτυχία.

Άλλωστε, ο μόνος στόχος είναι η διαμόρφωση ενός σταθερού πλαισίου μέσα στο οποίο μπορεί να ανθίσει η σχέση και να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis