Tα ζώδια της Κυριακής: Η κοινωνικότητα αντικαθίσταται με εσωστρέφεια κυκλοθυμία

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι το απόγευμα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βρεθούμε με φιλικά πρόσωπα και να περάσουμε υπέροχα μέσα από παρέες που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Η επικοινωνιακή μας διάθεση βρίσκεται στα ύψη καθώς απολαμβάνουμε

τις συζητήσεις και την ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα που μας αφορούν.

Κοινές δράσεις με πρόσωπα που αγαπάμε θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσουμε ευχάριστα μαζί τους.

Παράλληλα η ένταξη μας σε μία ομάδα ή σε μία συλλογική προσπάθεια μας δίνει την ευκαιρία να συμβάλλουμε σε στόχους που θεωρούμε ότι μπορούν να προσφέρουν στους γύρω μας δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους.

Βέβαια σημαντικό είναι να είμαστε ανοιχτοί στις διαφορετικές απόψεις καθώς αλαζονικές συμπεριφορές και ένταση μπορεί να εκδηλωθούν σε πρόσωπα που δεν συμφωνούν σε προτάσεις και ιδέες μας.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στους Ιχθύες αλλάζοντας την ενέργεια. Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς αποζητούμε να απομακρυνθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Τραύματα του παρελθόντος και απωθημένα έρχονται στο φως και μας απασχολούν έντονα. Απαραίτητο είναι να διαχειριστούμε κάθε αρνητική έκφανση του εαυτού μας με στωικότητα και ψυχραιμία αφήνοντας τις συναισθηματικές εξάρσεις στο περιθώριο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υποχρεώσεις και ζητήματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητα καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη λόγω απροσεξίας.

Η συγκέντρωση θα μας βοηθήσει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε παγίδες που θα μας εκθέσουν. Μέσα από την τέχνη και την δημιουργικότητα είναι βέβαιο ότι θα βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία ανεβάζοντας την διάθεσή μας.

Μουσική και κάθε είδος δημιουργικής έκφρασης μέσα από την οποία εκτονώνουμε την ανάγκη για πνευματικά ταξίδια θα μας βοηθήσει να δούμε την ουσία της ζωής και να αφήσουμε κάθε αρνητική διάθεση και κατήφεια στην άκρη.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα