Tα ζώδια της Κυριακής: Συναισθηματικές μεταπτώσεις και αυταπάτες οδηγούν σε λάθη και παραλήψεις

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει έντονα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Συναισθηματικές μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων,

ιδιαίτερα σε ότι αφορά σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη και παραλήψεις καθώς η ανάγκη με εξιδανικεύσουμε τους γύρω μας δεν μας επιτρέπει να δούμε την πραγματικότητα ως έχει. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον μας, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις και συνομιλίες που σχετίζονται με προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές.

Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε τις δεσμεύσεις έναντι προσώπων που θα μας προσεγγίσουν προσπαθώντας να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Είναι προτιμότερο να είμαστε επιφυλακτικοί προστατεύοντας τον εαυτό μας από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να επωφεληθούν από την συμπεριφορά και την στάση μας.

Επαγγελματικά, προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορεί να υπάρξουν, όμως είναι αμφίβολο ότι θα απηχούν την πραγματικότητα.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι αργά το βράδυ ενισχύοντας την διάθεση για εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και όμορφες στιγμές με την παρέα μας. Τα χαράματα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μας κατευθύνει σε ένα πρωινό έντασης και εριστικής διάθεσης απέναντι σε πρόσωπα που βρίσκονται στον φιλικό περίγυρο.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την εσωτερική μας κατάσταση αποφεύγοντας να ξεσπάσουμε σε όσους λειτουργούν υποστηρικτικά για τα σχέδιά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη βοηθώντας μας να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να περάσουμε ευχάριστα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Στην προσωπική μας ζωή βρίσκουμε κατανόηση στο ταίρι μας και δρομολογούνται μελλοντικά σχέδια που ικανοποιούν και τους δυο.

Αργά το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στους Ιχθύες αλλάζοντας ριζικά την διάθεση μας. Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους, παίρνουμε αποστάσεις από το κοινωνικό περιβάλλον καθώς απολαμβάνουμε τη μοναξιά μας.

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν καθώς ερχόμαστε σε επαφή με τραύματα και απωθημένα που ακόμα μας επηρεάζουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα