Tα ζώδια της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επικοινωνία

αλλάζει μορφή καθώς στο ζώδιο του Κρόνου έχουμε την διάθεση να ασχοληθούμε με επαγγελματικές επιλογές και σχέδια. Επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οδηγούν τη βελτίωση της θέσης μας και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική αναγνώριση.

Ορθολογική προσέγγιση των πραγμάτων και μεθοδικότητα μας βοηθούν να καταστρώσουμε τα επόμενα μας βήματα και να προχωρήσουμε σε επιτυχημένες αποφάσεις.

Πιθανό είναι όμως να εγκλωβιστούμε στην απολυτότητα και τον συντηρητισμό δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε κάθε διαμάχη που δεν θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ιεραρχικά στον χώρο της καριέρας μας καθώς είναι απαραίτητο να έχουμε στο πλευρό μας ως συμμάχους φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που μπορούν να μας ευνοήσουν με τη στάση τους.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το απόγευμα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το πρωί δίνει την ευκαιρία να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας ταλαιπωρούν και επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση βοηθούν να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις και να συγχωρήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις απελευθερώνοντας τον εαυτό μας. Προσεκτικοί στην προσωπική μας ζωή θα πρέπει να είμαστε λίγο αργότερα αφού σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό.

Το αίσθημα του ανικανοποίητου κάνει την εμφάνισή του και δεν μας επιτρέπει να δούμε τα προτερήματα του ανθρώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Μετά το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει τους φόβους και τις προκαταλήψεις.

Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού επηρεάζουν αρνητικά το οικογενειακό περιβάλλον. Καλό είναι να δείξουμε ψυχραιμία ώστε να αποφύγουμε συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή μας στην αγάπη, τα παιδιά και τη δημιουργική πλευρά του εαυτού μας. Αναδεικνύεται η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ που απογειώνει την προσωπική μας ζωή.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα