Tα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια

του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η αντοχή που μας χαρακτηρίζει στη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία γίνεται εμφανής σε οικονομικές υποθέσεις, επιχειρηματικές δράσεις και αισθηματικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια που σχετίζονται με το παρελθόν και δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε αμέριμνοι στις οποίες επιδιώξεις μας. Είναι βέβαιο όμως ότι θα βρούμε το σθένος και την δυναμική που απαιτείται για να ξεπεράσουμε κάθε τί που μπορεί να προκαλεί καθυστερήσεις και προβλήματα σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο.

Ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή το πάθος λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με την λογική και μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά στη σχέση μας.

Ανησυχίες και ανασφάλειες μένουν στο περιθώριο αφού αντιλαμβανόμαστε με ωριμότητα ότι το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας μπορεί να μας προσφέρει αυτά που ζητάμε χωρίς να προκαλεί αμφιβολίες.

Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό δίνοντας μας την δυνατότητα να αφοσιωθούμε στις επαγγελματικές και προσωπικές μας σχέσεις. Οι σημαντικοί άλλοι τη ζωή μας είναι το κεφάλαιο που θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες.

Επιθυμούμε να υπάρχει ισορροπία και αρμονία με συνεργάτες και σύντροφο, αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Μέσα όμως από αυτή την διαδικασία δεν αποκλείεται να υποχωρούμε έναντι των αναγκών μας.

Είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε ισότιμες σχέσεις που θα μας ικανοποιούν σε όλα τα επίπεδα καθώς αργά ή γρήγορα θα αντιδράσουμε κυρίως απέναντι στον τρόπο που διαχειριστήκαμε τα πράγματα.

Στην προσωπική μας ζωή, επικοινωνιακή δεινότητα και γοητεία μαγνητίζουν τα βλέμματα και δεν αποκλείεται να φέρουν στη ζωή μας πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να μας προσφέρουν συντροφικότητα και σταθερότητα σε αισθηματικό επίπεδο.

Οφείλουμε μόνο να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την ανάγκη να είμαστε με κάποιο πρόσωπο λόγω του φόβου της μοναξιάς που μπορεί να καθορίσει τις επιλογές μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα