Tα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαρτίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη να αναδείξουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

Γι’ αυτό

και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι μας ικανοποιεί και μας φέρνει σε επαφή με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού μας. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ταλέντα αναδεικνύονται καθώς επιδιώκουμε να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μας εξελίσσουν σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα έρχεται στο προσκήνιο η προσωπική μας ζωή καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι μας.

Επικεντρωνόμαστε στη σχέση μας και στο να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας αδιαφορώντας για αυτά που θέλει το ταίρι μας.

Είναι σημαντικό να αποφύγουμε προβλήματα και κόντρες λόγω εγωισμού και υποκειμενισμού. Οι σχέσεις μας με τα παιδιά θα μας απασχολήσουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια.

Η Σελήνη με το πέρασμα της στο Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ενισχύοντας τα παιχνίδια εξουσίας και τις χειριστικές συμπεριφορές κυρίως στην προσωπική μας ζωή.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και φόβους αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση.

Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ένταση και πάθος ώστε να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε, στιγμές που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ και θα νιώσουμε την απόλυτη συγχώνευση μαζί του.

Αργά το βράδυ ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη δίνοντας μας την ευκαιρία να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε την προσωπικότητά μας και να εντυπωσιάσουμε τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα μας ενθουσιάσει.

Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και έχει τη δυνατότητα να μας καλύψει απόλυτα σε ότι κι αν αναζητούμε σε προσωπικό επίπεδο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα