Tα ζώδια της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να τακτοποιήσουμε

εκκρεμότητες και υποθέσεις του παρελθόντος είναι εντονότερη από πότε. Όμως είναι γεγονός πως τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν αποκλείεται να μας κατευθύνουν λανθασμένα οδηγώντας σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που θα μας απαλλάξουν από ψυχολογικά βαρίδια και εκκρεμότητες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το πρωί αφού σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή από την Παρθένο. Ένταση στον χώρο της δουλειάς είναι πιθανό να επηρεάσει την κρίση μας. Είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα έχει θετική για κατάληψη καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί και δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε λελογισμένα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε κάθε αντιπαράθεση προσπαθώντας να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθώντας μας να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας απελευθερώσουν από αδιέξοδα και τραυματικές καταστάσεις. Οικονομικής φύσεως υποθέσεις που εκκρεμούν βρίσκουν την καλύτερη δυνατή λύση και μας βοηθούν να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Η διάθεση αλλάζει σημαντικά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να μας ωθήσουν στην κατήφεια και την απαισιοδοξία. Η πραγματικότητα αλλοιώνεται καθώς η συναισθηματική υπερχείλιση δεν αφήνει περιθώρια ώστε να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά οινοποιία κατάστασή μας απασχολεί.

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε επιλογές αξιοποιώντας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να περάσουμε ευχάριστα μέσα από τον μουσική ή τον εσωτερισμό που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε.

Πριν τα μεσάνυχτα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθώντας μας να ανακτήσουμε την διαίσθηση και την αυτοκυριαρχία μας. Σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο μας βοηθούν να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος με απόλυτη επιτυχία.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου,pebtis 28 septemvriou