Tα ζώδια της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Είναι μία Νέα Σελήνη που μπορεί να προκαλέσει έντονη συναισθηματική αναστάτωση. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνοντας την σκέψη και εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι δεν πρέπει να βιαστούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα σε ότι αφορά ζητήματα που μας απασχολούν άμεσα. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές σε συμπεριφορές και κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Επιτακτική ανάγκη επίσης είναι να μην επιτρέψουμε σε πρόσωπα που προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν να πετύχουν το στόχο τους. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις γιατί αργότερα είναι πιθανό να διαπιστώσουμε ότι τα λόγια που ειπώθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθούμε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε σε ότι μας απασχολεί και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας.

Παράλληλα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω επηρεάζοντας άμεσα την επικοινωνία και την εξέλιξη ζητημάτων που σχετίζονται με την επαγγελματική μας ζωή. Είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους γιατί μπορεί κατανοήσουμε διαφορετικά πράγματα από αυτά που ακούμε.

Οι παρερμηνείες όμως είναι εύκολο να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική μας εξέλιξη.

Οφείλουμε να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες γιατί εξέλιξη δεν θα μας δικαιώσει, είναι προτιμότερο να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την επαγγελματική μας πορεία από δύσκολες στιγμές που θα μας στοιχίσουν. Η συγκεκριμένη συνθήκη είναι ιδανική για να μπούμε σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά τις επιλογές μας στον τομέα της καριέρας.

Έχουμε την δυνατότητα το επόμενο χρονικό διάστημα να διαπιστώσουμε αν οι επαγγελματικές μας επιλογές μας καλύπτουν στον απόλυτο βαθμό ή αν είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε αλλαγές και καινούργια βήματα που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να εξελιχθούμε σημαντικά σε ότι αφορά την σταδιοδρομία μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου,tetartis 13 dekemvriou