Tα ζώδια της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Σελήνη μετακινείται στους ιχθύες κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να απομονωθούμε και να στραφούμε στον εαυτό μας είναι εντονότερη από πότε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εσωστρέφεια και στιγμές μακριά από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους και μας επηρεάζουν καθώς τραύματα και αναμνήσεις δεν μας επιτρέπουν να ηρεμήσουμε. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε ότι μας έχει πληγώσει με αποφασιστικότητα. Όμως η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αυταπάτες που δεν μας εξυπηρετούν.

Οφείλουμε να κατευθύνουμε την ενέργειά μας σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορούν να μας ισορροπήσουν ψυχολογικά καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουμε διαύγεια και καθαρή σκέψη. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορούν να λυθούν αρκεί να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας και να αποφύγουμε να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παγίδες.

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύες τα ξημερώματα ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την κατήφεια. Καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει ακόμα τον κύκλο τους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είναι καταστάσεις που επιβαρύνουν την ψυχή μας και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα στο σήμερα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχωρίσουμε τον συναισθηματισμό και να λειτουργήσουμε με απόλυτο ρεαλισμό ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και να δώσουμε λύσεις και όποιες υποθέσεις είναι απαραίτητο.

Παράλληλα, καλό είναι να μην εγκλωβιστούμε στην απογοήτευση και την απαισιοδοξία που δεν θα μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά επηρεάζοντας αρνητικά την κρίση μας. Είναι προτιμότερο να πάρουμε απόσταση από τα πράγματα και να λειτουργήσουμε με γνώμονα το προσωπικό μας συμφέρον. Άλλωστε αυτό θα βοηθήσει να ξαναβρούμε την καλή ψυχολογία μας αποφεύγοντας να παρασυρθούμε σε αρνητικές διαδικασίες που θα επιβαρύνουν την ψυχή μας.

Καλό είναι ακόμα να δώσουμε τον εαυτό μας πρόγραμμα ξεκουραστεί ώστε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Μπορούμε να προσέξουμε το σώμα και την ψυχή μας φροντίζοντας να περάσουμε στιγμές που θα μας ικανοποιήσουν και θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από πιθανές δύσκολες διαδικασίες που βιώνουμε.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου,tetartis 27 septemvriou