Tα ζώδια της Τετάρτης: Ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα οδηγούν σε σημαντικές πρωτοβουλίες

Η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η διάθεση αλλάζει σημαντικά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Άρη και μας δίνει ώθηση για καινούργια ξεκινήματα και διαδρομές σε όλα τα πεδία της ζωής μας. Ο δυναμισμός γίνεται αισθητός σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε καθώς δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας καταστήσουν

πρωταγωνιστικές φιγούρες για τις επιδιώξεις μας.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα καθώς δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε αποφάσεις για την πραγματοποίηση των σχεδίων μας.

Υπάρχουν πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από τον τρόπο διαχείρισης που έχουμε και δείχνουν την επιθυμία να συμπορευτούν μαζί μας. Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Στην προσωπική μας ζωή απολαμβάνουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του συντρόφου μας. Η ισορροπία όμως θα κρατηθεί μόνο αν θα δείξουμε καλή διάθεση έναντι των προσωπικών του αναγκών για αυτό οφείλουμε να ακούσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει και να δείξουμε κατανόηση στα θέλω του.

Το τετράγωνο της σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον αιγόκερω δεν βοηθά να προχωρήσουμε μέσα στην ημέρα με ηρεμία και ψύχραιμη σκέψη. Υπερένταση και υπερβολικός αυθορμητισμός μπορεί να οδηγήσουν σε επικοινωνιακά λάθη που θα μας στοιχίσουν κυρίως στον χώρο της δουλειάς.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε συζητήσεις που δεν θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμούμε.

Πιθανό είναι ακόμα να επιστρέψουν και πάλι στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Καλά θα κάνουμε να επανεξετάσουμε τα δεδομένα με ψυχραιμία αποφεύγοντας να παρασυρθούμε σε γρήγορες δεσμεύσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξουμε ωριμότητα και ψυχραιμία που θα μας βοηθήσουν να κατασταλάξουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Διαφορετικά η δυσκολία στην επικοινωνία και η νευρικότητα δεν θα επιτρέψουν να αξιοποιήσουμε τις επιλογές που έχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα