Tα ζώδια της Τετάρτης: Οι σχέσεις καθορίζουν τη διάθεσή μας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2024.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύοντας την διαίσθηση και την ανάγκη να ταχτοποιήσουμε ότι έχουμε εκκρεμότητα.

Λίγο αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον Ζυγό επηρεάζοντας για τις επόμενες δυόμισι περίπου μέρες τα ζώδια

του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς μας ενδιαφέρει να λειτουργούμε ισορροπημένα με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας. Επιθυμούμε να επικρατεί αρμονία αποφεύγοντας τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην είμαστε υποχωρητικοί έναντι των αναγκών μας για να έχουμε την πολυπόθητη ηρεμία. Αργά ή γρήγορα θα κατανοήσουμε ότι υποχωρήσεις μας άφησαν ακάλυπτους συναισθηματικά και ψυχολογικά και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέσεις.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας καθώς η εξωστρέφεια και η γοητεία μας εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μετά το μεσημέρι μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ ημών και των προσώπων που πρωταγωνιστούν στη ζωή μας και αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε στιγμή.

Υπάρχει κατανόηση και αισιοδοξία για κάθε σχέδιο και συμφωνία που μας ενδιαφέρει καθώς αντιλαμβανόμαστε από κοινού με συνεργάτες και σύντροφο ότι βοηθά την εξέλιξή μας.

Προσωπικά, νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή μας που θα μας ενθουσιάσει καθώς πληροί τις προϋποθέσεις που έχουμε στο μυαλό μας και μας φέρνει σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας απολαμβάνουμε στιγμές χαράς και περιπέτειας με τον άνθρωπό μας πού λειτουργούν ανανεωτικά για την μεταξύ μας σύνδεση. Επαγγελματικά, πιθανό είναι να υπάρξουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Οι πολλά υποσχόμενες επιλογές που ανοίγονται μπροστά μας θα μας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξουμε τα φτερά μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον θα δώσουν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από άγχη και δυσκολίες.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης,tetartis