Tα ζώδια της Τρίτης 27 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 2023.

Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επικοινωνία στρέφεται στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς αποζητάμε να συζητήσουμε με πρόσωπα που αγαπάμε υποθέσεις που μας απασχολούν. Είναι σημαντικό να δείξουμε κατανόηση στην διαφορετικότητα και ενσυναίσθηση σε σχέση με ότι προβληματίζει τους οικείους μας.

Παράλληλα όμως οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας καθώς είναι εύκολο να αφομοιώσουμε προβλήματα που δεν είναι δικά μας.

Μνήμες από το παρελθόν απασχολούν το μυαλό μας και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κυκλοθυμία και συναισθηματικά ξεσπάσματα από καλό είναι να αποφευχθούν. Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη ακόμα ευνοεί τις συμφωνίες που αφορούν σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Πιθανό είναι να υπάρξουν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις που θα προσδώσουν μεγαλύτερα κέρδη και θα οδηγήσουν σε σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό δίνοντας μας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες μας. Επιδιώκουμε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις που έχουμε στη ζωή μας καθώς αποφεύγουμε τους καβγάδες λόγω του έντονου φόβου της μοναξιάς.

Όμως η στάση μας αυτή δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην μη ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Είναι επιτακτική ανάγκη να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας ώστε να νιώθουμε ότι είμαστε ισότιμα μέλη.

Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Λέοντα μέσα στην ημέρα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να περάσουμε ευχάριστα με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Διασκέδαση και απολαύσεις μπαίνουν σε προτεραιότητα καθώς λειτουργούν ανανεωτικά για την σχέση μας. Μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της και να μας ενθουσιάσει με τον τρόπο που μας προσεγγίζει.

Ο ενθουσιασμός θα είναι αμοιβαίος καθώς εντυπωσιάζουμε με την πολιτεία και το ταμπεραμέντο μας. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν πρέπει να διστάσουμε να πάρουν πρωτοβουλίες που αφορούν την τέχνη και τη δημιουργία που θα μας δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συνεργασίες αρθρώσεις ευνοϊκές για εμάς.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα