Tα ζώδια του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια

εξουσίας δεν αποκλείεται να τραυματίσουν σχέσεις και συνεργασίες. Φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν έντονες αναταράξεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε συνομιλίες που δεν θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Υποκειμενισμός και σκληρότητα μπορούν να εκφραστούν με ευκολία και να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν πρόσωπα που μέσα από υπόγειες συνομιλίες θα προσπαθήσουν να μας επιβληθούν κυρίως στον χώρο της καριέρας. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αφήνοντας στο περιθώριο αμφιβολίες και απωθημένα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά όπου είναι απαραίτητο.

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε τα προσόντα μας και να διεκδικήσουμε καλύτερους όρους στον τομέα της καριέρας. Αποζητάμε την αναγνώριση και την καταξίωση και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα κυνήγι επαγγελματικών στόχων που θα μας εξαντλήσει.

Καλό είναι να λειτουργήσουμε ορθολογικά αναδεικνύοντας τις ικανότητες και την υπεύθυνη στάση μας, ενώ παράλληλα πρέπει να αποφύγουμε την απολυτότητα και την σκληρότητα που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο τα ξημερώματα είναι πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές συζητήσεις και διεκδικήσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές αρκεί να μην παρασυρθούμε στην ένταση που μπορεί να ανατρέψει το καλό κλίμα.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες καθώς οι ιδέες και οι προτάσεις μας ενθουσιάζουν το επαγγελματικό περιβάλλον.

Πρωτοτυπία και ευφάνταστη διάθεση δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να καταξιωθούμε κερδίζοντας παράλληλα και σε οικονομικό επίπεδο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 21 Οκτωβρίου,savvatou 21 oktovriou