Tα ζώδια του Σαββάτου 26 Αυγούστου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να ανοίξουμε τα φτερά μας και να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μπορεί να

μας εξελίξουν είναι εντονότερη από ποτέ. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσουμε την διάθεση και την αισιοδοξία μας με θετικό τρόπο αποφεύγοντας να πούμε πολλά λόγια χωρίς να προχωρήσουμε σε πράξη.

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα πρωταγωνιστήσουν καθώς μας φέρνουν σε επαφή με γνώσεις που μπορεί να μας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν προσκλήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην αμέλεια και την χαλαρότητα που μας διακατέχει γιατί είναι εύκολο να μην ασχοληθούμε με υποχρεώσεις αφήνοντας εκτεθειμένο τον εαυτό μας. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το πρωί δεν μας επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις ψευδαισθήσεις σε επιλογές που θα είναι λανθασμένες για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε κάθε είδους κίνηση.

Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Άρη από την Παρθένο προκαλεί ένταση που εκδηλώνεται τόσο στο ευρύτερο περιβάλλον όσο και στο χώρο της δουλειάς. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να ελέγξουμε το άγχος και τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Λίγο αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις και σε ζητήματα καταξίωση. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διέλευσης.

Δεν είναι εύκολο να συνδεθούμε αυθόρμητα με τα πρόσωπα γύρω μας καθώς φροντίζουμε να κρατάμε αποστάσεις. Συντηρητικές συμπεριφορές και παγιωμένες αντιλήψεις θα προβληματίσουν τους γύρω μας.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και το εξάγωνο της με τον Κρόνο στους Ιχθύες μας δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσουμε με απόλυτη ψυχραιμία προχωρώντας σε επαγγελματικές επιλογές που θα μας δώσουν σημαντικά οφέλη.

Παράλληλα οι υποθέσεις του παρελθόντος μπορούν να κλείσουν με επιτυχία απαλλάσσοντας μας από περιττά άγχη και στρες.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα