Tα ζώδια του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να εκφράσουμε το καλύτερο δυνατό στην σχέση μας και να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να βρούμε την χρυσή

τομή στα πράγματα, μετριάζοντας πότε την ορμητικότητα και πότε την αδιαφορία για να αποφύγουμε έντονες αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Δεν είναι εύκολο όμως να ξεκολλήσουμε από συμπεριφορές που δεν μας ταιριάζουν γιατί η διάθεση να επιβληθούμε με κάθε πιθανό τρόπο είναι κυρίαρχη.

Είναι πιθανό λοιπόν να παρασυρθούμε κάνοντας κινήσεις που θα οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις αν δεν χαλιναγωγήσουμε κατώτερα ένστικτα και υπερένταση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε επίσης σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις για την εύκολο να εμπλακούμε σε επιλογές που δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε τα κεκτημένα και τον προϋπολογισμό μας αποφεύγοντας να μπούμε σε μία διαδικασία συμφωνιών ή αγορών που θα έχουν αρνητική επίπτωση στην τσέπη μας.

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στον Σκορπιό, το ζώδιο της αδυναμίας της. Ανασφάλειες και φοβίες κάνω την εμφάνισή τους και προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με βαθύτερα συναισθήματα και τραύματα που αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουμε ξεπεράσει.

Παράλληλα, οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε συμφέρουσες συμφωνίες καθώς το ένστικτό μας μάς κατευθύνει στη σωστή απόφαση.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να ξεφύγουμε από συναισθηματικές εξάρσεις και καχυποψία και να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που ακόμα μας απασχολούν με επιτυχία.

Το απόγευμα η σύνοδός της με την Αφροδίτη και η αντίθεση της με τον Δία από τον Ταύρο εξάρει την υπερβολή και δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε λελογισμένα τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε αισθηματικές υποθέσεις.

Λύσεις μπορεί να δώσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Αιγόκερω που μας διευκολύνει να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες και συζητήσεις έχοντας το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για εμάς.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου,savvatou 9 dekemvriou