Tα ζώδια του Σαββάτου: Επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις ευδοκιμούν στο μέγιστο!

Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στον Αιγόκερω δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι μία δυναμική σύνοδος που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, αρκεί να την αξιοποιήσουμε με σύνεση και ψυχραιμία. Αρχικά, έχουμε την δυνατότητα να δρομολογήσουμε επαγγελματικά

σχέδια και συζητήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας βελτιώνοντας τις συνθήκες στο χώρο της καριέρας.

Η ευστροφία μας εντυπωσιάζει φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που θα υποστηρίξουν κάθε πρόταση μας καθώς είναι εμφανές ότι την καταθέτουμε μετά από ώριμη σκέψη.

Όμως, απαραίτητο είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να παρασυρθούμε από τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και ένταση με τους γύρω μας.

Είναι επιβεβλημένο να δείξουμε ψυχραιμία απέναντι σε πιθανά εμπόδια ή δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στη διαδρομή που διανύουμε.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι αργά το βράδυ αναδεικνύοντας την ανάγκη για διασκέδαση και καλοπέραση. Απολαμβάνουμε την παρέα του συντρόφου μας και δημιουργούμε ένα ιδανικό σκηνικό για δύο μέσα στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό.

Η συναισθηματική γενναιοδωρία μας χαρακτηρίζει αφού δεν διστάζουμε να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα στο πρόσωπο που αγαπάμε.

Όμως είναι απαραίτητο να μετριάσουμε τον εγωισμό που μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και να δημιουργήσει προβλήματα. Επιδιώκοντας να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής είναι εύκολο να δημιουργηθούν προβλήματα που θα προκαλέσουν αναταράξεις στη σχέση μας.

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ομορφαίνουν την ημέρα και ανεβάζουν την διάθεση μας καθώς ερχόμαστε σε επαφή με το ταλαντούχο κομμάτι του εαυτού μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στην Παρθένο αναγκάζοντάς μας να σκεφτούμε υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας που πρέπει να τακτοποιήσουμε για να απαλλαγούμε από το άγχος και τον εκνευρισμό.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου, Επαγγελματικά,savvatou, epangelmatika