Tα ζώδια του Σαββάτου: Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και επιταχύνει τις εξελίξεις

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Καθυστερήσεις σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις του προηγούμενου χρονικού

διαστήματος μας έδωσαν την δυνατότητα να κατασταλάξουμε σε ποιες επιλογές πρέπει να προχωρήσουμε και ποιες πρέπει να αφήσουμε στο περιθώριο.

Σημαντικό είναι να αναγνωρίσουμε ότι οι συνθήκες από δω και στο εξής είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για οικονομικά ανοίγματα και διεκδικήσεις αφού έχουμε εντοπίσει τι πρέπει να διορθώσουμε και έχουμε επαναπροσδιορίσει την στάση μας στα πράγματα.

Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας. Πάθος και αισθησιασμός αναζωογονούν την σχέση και δίνουν ώθηση για καινούργια πράγματα που θα απογειώσουν την προσωπική μας ζωή.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε υπερβολές που μπορεί να υπάρξουν λόγω περιττών εξόδων ή σπατάλης ενέργειας που θα επηρεάσει την αρνητικά ψυχολογία μας. Ακόμα, καλό είναι να μην οχυρωθούμε πίσω από τις προσωπικές μας ανάγκες αδιαφορώντας για τις επιθυμίες των αγαπημένων μας.

Η Σελήνη κινείται στο Λέοντα αναδεικνύοντας την διάθεση να διασκεδάσουμε και να αφοσιωθούμε στο ταίρι μας. Δίνουμε όλο μας το ενδιαφέρον στον άνθρωπο που αγαπάμε με σκοπό να περάσουμε μοναδικά στη σχέση μας και να βιώσουμε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δε μας είναι δύσκολο όμως να λειτουργήσουμε εγωιστικά και αυτό είναι αρκετό για να πυροδοτήσει ένταση και κόντρες. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε τον εγωκεντρισμό δείχνοντας στο ταίρι μας ότι η σχέση είναι ισότιμη.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο το απόγευμα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκνευρισμό και επιθετικότητα που θα επηρεάσει αρνητικά τα αισθηματικά μας.

Είναι επιβεβλημένο να αφήσουμε στο περιθώριο σπασμωδικές συμπεριφορές και υπερβολικές τάσεις ανεξαρτησίας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν πιθανά σε ρήξεις με τον σύντροφό μας.

Οι συνθήκες αλλάζουν αργά το βράδυ καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη βοηθώντας να ξεκαθαρίσουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες του παρελθόντος. Επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που έχουμε να δούμε εδώ και καιρό που σχετίζονται με το ευρύτερο περιβάλλον μας ενθουσιάζουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου, Δίας,savvatou, dias