Tα ζώδια του Σαββάτου: Σχέδια και διαπραγματεύσεις για την καριέρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο

Τα ξημερώματα ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

O Ερμής βρέθηκε και πάλι στην συγκεκριμένη θέση μέσα στον Δεκέμβριο και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να επανέλθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποθέσεις που μας απασχόλησαν εκείνο το διάστημα.

Η επικοινωνία αλλάζει καθώς νιώθουμε την ανάγκη να λειτουργήσουμε με

ορθολογισμό και υπευθυνότητα σε ότι και αντιμετωπίζουμε. Αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα με απόλυτο ρεαλισμό και αυτό βοηθά για να προχωρήσουμε σε κινήσεις και βηματισμούς που μας ενδιαφέρουν στη ζωή μας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορούμε να διαπρέψουμε και να εντυπωσιάσουμε δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία όπου είναι απαραίτητο.

Επιτακτική ανάγκη είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε στην απολυτότητα και τον συντηρητισμό που θα μας φέρουν σε δύσκολοι θέση κυρίως απέναντι σε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους στον επαγγελματικό χώρο.

Η Σελήνη τα ξημερώματα μετακινείται στους Ιχθύες ενισχύοντας την ανάγκη να πάρουμε αποστάσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα προκαλώντας κυκλοθυμία και συναισθηματική αναστάτωση.

Μέσα από την τέχνη και την δημιουργικότητα θα βρούμε διεξόδους που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε συναισθηματικά και ψυχολογικά αποφεύγοντας ξεσπάσματα που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω βοηθά να προχωρήσουμε το πρωί στην επίλυση υποθέσεων που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να μας απασχολούν έντονα.

Συζητήσεις με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό θα μας βοηθήσουν να δώσουμε λύσεις σε εκκρεμότητες και προβλήματα. Το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Κρόνο στους Ιχθύες βαραίνει την ψυχολογία μας. Είναι πιθανό να νιώσουμε ότι δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από παρελθούσες καταστάσεις και αυτό να οδηγήσει στην κατήφεια.

Ευτυχώς η διάθεση αυτή είναι προσωρινή αφού μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο αναπτερώνοντας την ψυχολογία μας. Θετικές εξελίξεις και επαφές με πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για μας θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να περάσουμε μοναδικά τις τελευταίες ώρες του Σαββατοκύριακου.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα