Tα ζώδια του Σαββάτου: Υπερβολές και εσωτερική αναστάτωση επηρεάζουν αρνητικά τις φιλίες

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της ιδιαίτερα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η διάθεση να εμπλακούμε με πρόσωπα που μας ενώνει κοινό ιδεολογικό πρόσημο είναι εντονότερη από ποτέ. Απολαμβάνουμε τις παρέες και τις συζητήσεις και δεν αποκλείεται να φέρουμε στο προσκήνιο σχέδια και

όνειρα που μας εμπνέουν και ανεβάζουν τη διάθεσή μας.

Πιθανό είναι ακόμα στις προτάσεις μας να βρεθούν πρόσωπα που θα λειτουργήσουν ως αρωγοί και θα στηρίξουν κάθε μας προσπάθεια για επιτυχία.

Απαραίτητο είναι όμως να είμαστε ανοιχτοί σε διαφορετικές απόψεις γιατί η ανάγκη να επιβληθούμε κάνει την εμφάνιση της και δεν μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε την διαφορετικότητα ή πιθανές λανθασμένες αντιλήψεις που μπορεί να έχουμε.

Στην προσωπική μας ζωή απολαμβάνουμε τις κοινές δράσης με το ταίρι μας καθώς αυτό μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας μέσα από φιλικές παρέες και νέες ενασχολήσεις. Η κοινή αντίληψη των πραγμάτων θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο μίας σχέσης που μπορεί να μας προσφέρει τα μέγιστα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ταύρο τα ξημερώματα μας ωθεί σε ένα πρωινό με υπερβολές και συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα. Έχουμε την ανάγκη να ξεχωρίσουμε στο περιβάλλον που κινούμαστε αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις που θα ενοχλήσουν έντονα λόγω της αμετροέπειας και της αλαζονείας που μπορεί να επιδείξουμε.

Καλό είναι να κρατήσουμε το μέτρο αφουγκραζόμενοι την διαφορετικότητα και αποδεχόμενοι αντιλήψεις που μπορεί να μη μας αρέσουν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό ενισχύοντας μία εσωτερική αναστάτωση που αφορά την προσωπική μας ζωή. Το αίσθημα του ανικανοποίητου είναι εντονότερο από ποτέ και μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι μας προκαλώντας σφοδρές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Είναι προτιμότερο να μην εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις για να προστατεύσουμε την προσωπική μας ζωή από έντονες στιγμές και προβλήματα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη αλλάζει τη διάθεσή μας καθώς χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις για τα μελλοντικά μας σχέδια.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου, Υπερβολές,savvatou, ypervoles