Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη, χαροπαλεύει ο σύζυγός της

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα μια 78χρονη, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Χαριλάου.

Δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της 88 ετών σε κωματώδη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει χάπια. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η 78χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Το ζευγάρι εντόπισε σήμερα

το πρωί στο διαμέρισμά του ο ανιψιός τους. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές.

Για τη γυναίκα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στην κοιλιά στο διαμέρισμά της στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, μίλησε νεαρή γειτόνισσά της.

Όπως είπε, το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι, η γυναίκα τής χτύπησε το θυροτηλέφωνο και έμοιαζε κλαμένη και τρομαγμένη.

Σύμφωνα με τη νεαρή, η 78χρονη δεν είχε τα κλειδιά της και «με ρώτησε αν μπορώ να της ανοίξω. Εγώ, όμως, επειδή ήμουν μόνη με μία φίλη μου στο σπίτι και φοβόμουν να ανοίγω σε αγνώστους, ζήτησα να έρθει αργότερα που θα ήταν εκεί οι γονείς μου, κάτι που δεν έγινε».

«Η γυναίκα ήταν τρομαγμένη, έκλαιγε και έλεγε “σας παρακαλώ, ανοίξτε μου” και φώναζε από κάτω. Εμείς, βγήκαμε στο μπαλκόνι και της ζητήσαμε να βγει λίγο πιο έξω από το θυροτηλέφωνο για να τη δούμε από το μπαλκόνι», σχολίασε η νεαρή.

πηγή: voria.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγριο, Θεσσαλονίκη, Νεκρή 78χρονη,agrio, thessaloniki, nekri 78chroni