Αίγινα: «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά…»-Το μήνυμα που είχε στείλει σε φίλη της η 20χρονη

Απαγχονισμένη έξω από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα της και τον νέο της σύντροφο, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει, βρέθηκε η 20χρονη Μαρία, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την γνώριζαν.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την «Αυλή», το μαγαζί όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν

σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη  ζωή της.

Ωστόσο, ένα μήνυμα που έφερε στο «φως» το newsit.gr έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση και να δείξει πως – ενδεχομένως-  η 20χρονη είχε πιεστεί πολύ ψυχολογικά και μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχε στείλει στην ίδια φίλη της ένα μήνυμα, στο οποίο της έγραφε ότι δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση.

«Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», ήταν το μήνυμα που έστειλε σε φίλη της η 20χρονη στην Αίγινα.

Πάντως, η Αστυνομία δεν έχει παραβλέψει το γεγονός ότι έχει εξαφανιστεί πρόσωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο η 20χρονη φέρεται να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα