Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτή ήταν η αγαπημένη μου σειρά και περνούσαμε όλοι πολύ καλά»

O Αλέξανδρος Ρήγας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις σειρές που έχει γράψει μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του.

Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» κι αρχικά, δήλωσε: «Εμένα πλέον, με κάνει ευτυχισμένο ό,τι με έκανε κι όταν ξεκινούσα. Το να νιώθω ότι με αποδέχονται, να ταΐζω και να καλύπτω την ανάγκη μου για αποδοχή».

«Σε αυτό το στούντιο γυρίσαμε το “Ντόλτσε Βίτα”, τους “Δύο Ξένους”, το “Τι Ψυχή”, το “Κόκκινο Δωμάτιο”. Μέχρι εκεί. Μετά, με άλλες παραγωγές που έκανα στη συνέχεια, ήμουν σε άλλα πλατό»,

συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την αγαπημένη του σειρά. «Εμένα η αγαπημένη σειρά που έκανα ήταν οι “Στάβλοι”. Ήταν δικό μου θέμα όμως. Το έχω ξαναπεί. Περνούσαμε όλοι πολύ καλά, ήταν μια σειρά αιρετική, ανατρεπτική, αρκετά “αυθάδικη” και “βλάσφημη”. Εκείνα τα δύο χρόνια ήταν πολύ ωραία, όπως κι η τελευταία δουλειά που έκανα, στην “Τούρτα της μαμάς”», δήλωσε.

«Είμαι 30 τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Το ιδανικό είναι πάρα πολύ σχετικό, έχει να κάνει με την προσωπική κατάσταση που βρίσκεσαι εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εσύ νιώθεις καλά. Απλώς οι άνθρωποι κι οι συνθήκες της δουλειάς σε κάνουν να περνάς καλά», πρόσθεσε κλείνοντας.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Ρήγας, Αυτή,alexandros rigas, afti