Άλλο ένα λεωφορείο που… έμεινε, ακόμα μια μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Το πρόβλημα με τα λεωφορεία φαίνεται πως δεν λύνεται στη χώρα μας...

Μπορεί ο διαγωνισμός που πραγματοποιεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να έχει «κλειδώσει» σύμφωνα με δημοσιεύματα, για την προμήθεια νέων αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα προβλήματα και η καθημερινή

ταλαιπωρία για τους πολίτες στην Αττική φαίνεται να συνεχίζεται.

Πολλά είναι τα περιστατικά δυσλειτουργίας των λεωφορείων που καταγράφονται καθημερινά και ένα εξ αυτών συνέβη το πρωινό του Σαββάτου (17/02) στη γραμμή 841 ΠΕΡΑΜΑ – ΣΤ.ΝΙΚΑΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ).

Photo Credits: TheCaller

Photo Credits: TheCaller

Ειδικότερα, καθώς το λεωφορείο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του προς Νίκαια λίγο πριν τις 11 το πρωί, σταμάτησε και τέθηκε εκτός λειτουργίας, καθώς η κεντρική πόρτα του (σ.σ. έχει μόνο την μπροστινή του οδηγού και αυτή την κεντρική διαθέσιμη για την επιβίβαση και την αποβίβαση των επιβατών) δεν μπορούσε να κλείσει.

Αρκετοί επιβάτες διαμαρτύρονταν με τον οδηγό να προσπαθεί να την φτιάξει αλλά αφού είδε ότι το σχέδιο αυτό… δεν λειτουργεί, ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν οριστικά, διότι σε διαφορετικό ενδεχόμενο ίσως να υπήρχε ρίσκο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Βεβαίως, όπως είναι φυσιολογικό υπήρξε αρκετή δυσφορία σε όλους τους επιβάτες που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν διαφορετικό τρόπο ώστε να οδηγηθούν στην οποιαδήποτε δουλειά ή ραντεβού τους.

Photo Credits: TheCaller

Συνολικά τα 650 λεωφορεία που αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας, λέγεται πως θα έχουν παραδοθεί σε διάστημα 1,5 έτους δηλαδή περίπου μέχρι το 2025.

Μέχρι τότε όμως τι θα γίνει με όλα αυτά τα προβλήματα;

Και φυσικά δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να απαντήσουμε.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Photo Credits: TheCaller

Keywords
Τυχαία Θέματα