Ανεβάζει ρυθμούς ο Παύλος Γερουλάνος στην Α’ Αθήνας

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στην Α' Αθήνας ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, που σήμερα, Τετάρτη θα έκανε την πρώτη του μεγάλη συγκέντρωση, για να "ανοίξει" τον προεκλογικό αγώνα, ωστόσο-φυσικά- λόγω των τραγικών εξελίξεων αναβλήθηκε.

Ειδικότερα, ο Παύλος Γερουλάνος

επρόκειτο να κάνει την πρώτη του μεγάλη συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 1η Μαρτίου , στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο λόγω της τραγωδίας και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη η συγκέντρωση αναβλήθηκε, όπως και όλη η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων, λόγω της κήρυξης τριήμερου πένθους.

Εξάλλου, ο Παύλος Γερουλάνος γνωρίζει πολύ καλά και από «πρώτο χέρι» τις γειτονιές και τα προβλήματα της Α’ Αθήνας, καθώς πέραν του ότι ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων το 2019, έκανε το εξής σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Άσκησε στο έπακρο τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» και έμεινε δίπλα στους κατοίκους της Αθήνας, όπως-άλλωστε- είχε υποσχεθεί!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο τα προβλήματα του δήμου και ανέδειξε τα «κακώς κείμενα», αναδεικνύοντας παράλληλα τις θέσεις του και το όραμά του για την Αθήνα του μέλλοντος, ενώ αντίστοιχα και πάμπολλες οι παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ για τα ζητήματα της πόλης.

Φυσικά, έχοντας μεγάλη γνώση και της πραγματικής οικονομίας  επισημαίνει πολύ συχνά στο δημόσιο λόγο του παραδείγματα από την εμπειρία του και την αληθινή αγορά..

Όπως λέει, άλλωστε, ο ίδιος, «έργο της επόμενης Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η μείωση των ανισοτήτων, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί αρκετά κατά τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ανισότητες στα θέματα πρόσβασης στην εξουσία, στο χρήμα, στον πλούτο, με άμεσο αντίκτυπο στην Παιδεία, στην Οικονομία και στη Δημοκρατία. Χρειάζονται πραγματικές τομές στο πολιτικό σύστημα, ώστε να διορθωθούν οι παθογένειές του. Για να σταθεί ξανά η Ελλάδα σε γερά πόδια». 

Ήταν σε αυτούς που «βροντοφώναζε» ΠΑΣΟΚ και στήριξε το κόμμα ακόμη και στα πολύ δύσκολά του και τώρα ετοιμάζεται να φέρει «αέρα» πραγματικής Αλλαγής στην Α’ Αθήνας.

«Όπου κι αν βρίσκομαι, στις γειτονιές της Α’ Αθήνας, βλέπω τη δίψα για αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα Αλλαγή», αναφέρει σχετικά ο ίδιος και- σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην Α’ Αθήνας φαίνεται πως μια εκλογική ανατροπή φαίνεται στον ορίζοντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα