Φως στο Τούνελ: «Μέχρι και στην καφετέρια βλέπουν Νικολούλη!»-Με λευκό σακάκι επειδή ήρθε δικαίωση;

Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την έναρξη της εκπομπής της Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», καθώς η έμπειρη δημοσιογράφος ασχολήθηκε ενδελεχώς και επισταμένως με την υπόθεση, οδηγώντας τις εξελίξεις με τα ρεπορτάζ και τα ευρήματά της προς την πλευρά της μητέρας.

Δείτε ορισμένες χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο twitter από την έναρξη της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη:

Relationship goals #fosstotounel pic.twitter.com/Q2sGfM8ssW

Επίγεια Θεά (@epigeiathea) April 1, 2022

Μπαταρία φουλ στο κινητό, τσεκ. Δρακουλίνια-κοακολα, τσεκ. Κανα γλυκάκι για σβήσιμο, τσεκ. Ο αριθμός του Σωτηρακη για να παίρνω να τον βρίζω όταν ρίχνει μπρεηκ, τσεκ. Δηλώνω πάνετοιμος για #fosstotounel.

— Christos Roukos (@christosroukos) April 1, 2022

Άσπρο επειδή ήρθε δικαίωση. #fosstotounel

— Φαρμακοτsίφτισσα (@PharmaTsif) April 1, 2022

SHE KNEW ALL THE TIME#Πατρα #fosstotounel pic.twitter.com/NgOepS83XF

— Stathis Simeonidis (@esimeonidis) April 1, 2022

Mood #fosstotounel pic.twitter.com/QmX6wEhHRL

— Theano (@theano21) April 1, 2022

Μέχρι και στην καφετέρια έχουν βάλει στην τηλεόραση Νικολούλη #fosstotounel

— τοκ του δε χαντ (@allou_nou) April 1, 2022

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μού «έδινε ανοιχτά» τον Μάνο – Έλεγε πως ”δεν είναι ο άγιος που φαίνεται”»

Νωρίτερα, εξάλλου, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, την Παρασκευή και ανέφερε πως απόψε το «Φως στο Τούνελ» θα φέρει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία της έρευνας της εκπομπής που δεν δημοσιεύτηκαν για ευνόητους λόγους.

«Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε, έπρεπε, να πεθάνει το παιδί στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο», είπε –αρχικά- η Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε πως ο θάνατος της Ίριδας προβλημάτισε την οικογένεια, καθώς πέθανε στο σπίτι ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό που αποκτά την έννοια του στοιχείου-ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε».

«Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε», είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε ότι «η Τζωρτζίνα προτού οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο είχε μιλήσει με τον τρόπο της».

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως «η Ρούλα μου τον έδινε ανοιχτά, αλλά θέλω να δω και κάτι άλλο στον Μάνο». Μάλιστα, όπως είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου τής είχε πει πως «ο Μάνος δεν είναι ο Άγιος που φαίνεται».

«Απ’ ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγελική Νικολούλη, Φως, Τούνελ,angeliki nikolouli, fos, tounel