Άννα Κορακάκη: Φυλάκιση 5 ετών σε 34χρονο που την παρακολουθούσε

Την εμμονή του με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Ρίο Άννα Κορακάκη πλήρωσε ένας 34χρονος, ο οποίος την παρακολουθούσε επί σχεδόν 5 χρόνια.

Επιδιώκοντας, να της εκφράσει – όπως ισχυρίστηκε- τον θαυμασμό και την αγάπη του, ο γεωργιανής καταγωγής άνδρας της έστελνε ερωτικές επιστολές.

«Απ’ όλα τα λουλούδια του κόσμου εσύ είσαι το πιο όμορφο» φέρεται να έγραφε μία από τις κάρτες που της έστειλε και συνοδευόταν από 100 τριαντάφυλλα.

Τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου του 2021, κι ενώ η Άννα Κορακάκη εκείνο το διάστημα ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για

τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο ίδιος πυρπόλησε με εύφλεκτο υγρό το σταθμευμένο αυτοκίνητο τού συντρόφου της στη Δράμα. Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε 8 ακόμη παρακείμενα τροχοφόρα οχήματα.

Κάμερες ασφαλείας από το σημείο του εμπρησμού «έδειξαν» τον συγκεκριμένο άνδρα (ο οποίος δήλωσε εργάτης σε λατομείο και αθλητής της πυγμαχίας) να κινείται στην περιοχή και γι’ αυτό κατέστη κατηγορούμενος για εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο και πράγματα.

Το Κακουργιοδικείο, τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο δράστης να επιστρέψει στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι έβαλε την φωτιά, αλλά ομολογώντας ότι η συμπεριφορά του έναντι της αθλήτριας κινούνταν στα όρια της παρενόχλησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα