Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων – Το κάλεσμα Μητσοτάκη ​

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ελάχιστες είναι πλέον οι εκκρεμότητες που έχουν απομείνει καθώς στόχος είναι όλοι οι υποψήφιοι να βρίσκονται τις περιφέρειες τους το Πάσχα έχοντας πάρει και το επίσημο χρίσμα από το κόμμα.

Η μία από τις εκκρεμότητες που αναμένεται

να ξεκαθαρίσει είναι αν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιλέξει ως τρίτη εκλογική περιφέρεια για να ηγηθεί την Α’ Θεσσαλονίκης ή τη Λάρισα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Γιάννενα αποφάσισε να απευθυνθεί στους αναποφάσιστους, τονίζοντας τις «καθαρές» όπως είπε λύσεις που αναζητά η παράταξή του.

«Όπως η πατρίδα αναζητά καθαρούς ορίζοντες, αναζητά και καθαρές λύσεις στην ηγεσία της. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη ΝΔ.

Για να μπορέσουμε να εδραιώσουμε τις κατακτήσεις μας, κάνοντας καλύτερη τη χώρα και εμάς τους ίδιους.

Ξέρω ότι ανάμεσά μας μπορεί να είναι συμπολίτες μας που πρώτη φορά θα μας εμπιστευθούν και κάποιοι που μας ψήφισαν και τώρα είναι σκεπτικοί.

Κάποιες στιγμές μπορεί να σας πληγώσαμε, αλλά ποτέ δεν σας προδώσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά επισήμανε την μεγάλη σημασία της πρώτης κάλπης της 21ης Μαΐου

«Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Μία είναι η κάλπη, η 21η Μαΐου. Δεν χωρούν επιπολαιότητες. Δεν χωρούν άσφαιρα μηνύματα δήθεν διαμαρτυρίας. Κανένα λάθος δεν διορθώνεται μετά την ψηφοφορία.

Το κακό για την χώρα θα έχει συντελεστεί.

Η νάρκη της απλής αναλογικής οδηγεί είτε σε ακυβερνησία, είτε σε πολύ επικίνδυνες δυνητικές συμμαχίες. Δεν μπορεί να είναι λύση ένας τίτλος, που γράφει, «συνεργασία», στην πραγματικότητα, όμως, εννοεί παραλυσία.

Η Νέα Δημοκρατία, έχει αποδείξει ότι ξέρει να οδηγεί την Ελλάδα από το χθες στο αύριο

Η Αντιπολίτευση αυτή θα ήταν αστεία αν δεν ήταν επικίνδυνη – Είχαμε πάντα μια αντιπολίτευση του εθνικού σαμποτάζ -Η επιθυμία τους είναι μια ιδεοληψία: να ξαναφορολογήσουν τη μεσαία τάξη

Οι αντίπαλοί μας, απειλούν πως «θα είναι αλλιώς τη δεύτερη φορά».

Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά στη συμφορά.

Οι αντίπαλοί μας πάνε στις κάλπες με κάλπικα λόγια -Με τραγούδια και συναυλίες για να παρασύρουν τον κόσμο γίνονται ψεύτες μετά μουσικής», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.



Keywords
Τυχαία Θέματα