Αντωνόπουλος: «Έχουν αμβλυνθεί οι γωνίες μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- Έχουν γίνει ανοίγματα…»

Στην Ευδοκία Λέλεδάκη και στο TheCaller.gr μίλησε ο δημοσιογράφος του STAR, Αντώνης Αντωνόπουλος.

Αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αναβολή ανακοίνωσης των υποψήφιων του κόμματος, λέγοντας πως «υπάρχει ένα θέμα με τα δεδομένα της απογραφής του πληθυσμού που θα προκαλέσει αναταράξεις και ανακατατάξεις στις έδρες όλων των κομμάτων. Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει προβλήματα σε τουλάχιστον 3 έδρες: Α’ Αθηνών,

Αρκαδία και Άρτα».

Όπως είπε ο Αντώνης Αντωνόπουλος, «ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες γκρίνιες στην Χαριλάου Τρικούπη» σχετικά με το ζήτημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα βρεθεί σε συμπληγάδες ανάμεσα σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, απειλείται με κονιορτοποίηση, να χάσει έδρες, να πάει στο 8%-7% (σ.σ. αν πάμε σε δεύτερες εκλογές). Έτσι θα υπάρξουν κάποιοι βουλευτές που θα ασκήσουν πιέσεις για να διατηρήσουν την έδρα τους» αυτούς, όπως υπενθύμισε, ο Νίκος Ανδρουλάκης τους χαρακτήρισε «αποστάτες».

«Χθες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι “βλέπει” κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Στην γραμμή του κόμματος βέβαια, ότι με ισχυρή εντολή και με προγραμματική συμφωνία κοκ, αλλά σε κάθε περίπτωση είπε πως «βλέπει» κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή» πρόσθεσε.

«Είναι δυνατόν να δεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεχθεί να είναι πρώτος με άλλο πρωθυπουργό;» αναρωτήθηκε στην συνέχεια ο δημοσιογράφος στην ερώτηση για το αν θα δεχθεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ αλλά με άλλο πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στην συνέχεια στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον πρωθυπουργό, ο Αντώνης Αντωνόπουλος υπογράμμισε ότι: «Έχουν αμβλυνθεί οι γωνίες μεταξύ τους. Έχουν γίνει γενναία ανοίγματα, ειδικά από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας…».

Επίσης, όπως εκτίμησε, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν θέλουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς δεν ξεχνούν ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα πήρε μεγάλη μερίδα από τον κόσμο του κόμματος.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα