Απειλεί με μηνύσεις ο Βασίλης Γκουρούσης: Πίσω από το ψευδές ρεπορτάζ ότι παντρεύομαι πιστεύω ότι βρίσκεται η πρώην μου, Τέτα Καμπουρέλη

Ο πρώην σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, προχώρησε στη ζωή του σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα υποστήριζε πως ο Βασίλης Γκουρούσης πραγματοποίησε κρυφό γάμο με τη 49χρονη σύντροφό του, η οποία είναι ενδυματολόγος και η οποία φέρεται να ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του με την Τέτα Καμπουρέλη.

Ωστόσο, λίγο μετά το δημοσίευμα περί μυστικού γάμου, ο Βασίλης Γκουρούσης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Happy

Day και δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το δημοσίευμα της Espresso και πως θα κινηθεί νομικά σε όσους αναφέρουν από εδώ και στο εξής, ότι παντρεύτηκε με την εν λόγω γυναίκα.

Ειδικότερα, ο ίδιος δήλωσε: «Όλο είναι ένα μύθευμα. Εγώ με αυτή τη γυναίκα μπορεί να είμαι, μπορεί να μην είμαι, αν θέλει και εκείνη, Το να γράφουν, ότι παντρεύτηκα κρυφά….θα μηνυθούν όλοι, γιατί είναι όχι μόνο ψέμα, αλλά πάνψεμα. Και αυτό να έχει γίνει, που δεν έχει γίνει δε θα έπρεπε να έχει επιβεβαιωθεί; Δεν ξέρει αυτός, που το έγραψε, πως έχει θέμα με τον ανακριτή; Όλα με ενόχλησαν. Έχουν ψύχωση με αυτή τη γυναίκα. Θα φωτογραφήσω άτομο, είναι κάποιος, που δεν έχει γεμίσει τα κενά του με αυτόν τον άνθρωπο, που έχει βρει…

Ο νοών νοείτω… Τη συγκεκριμένη κοπέλα την έχουν διασύρει. Βγήκα μόνο σε εσάς, γιατί έχετε ένα καλό κλίμα, όποιος άλλος το έχει παίξει το λέω, ότι θα μηνυθεί. Την κοπέλα αυτή τη διεκδικώ εγώ, εκείνη μπορεί να μην θέλει και το έχουν παρεξηγήσει. Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου είναι έξαλλα. Τα παιδιά μου και τα τρία είναι έξαλλα. Συνέχεια βάλλομαι από την πλευρά αυτή, συνέχεια, κάθε μέρα. Κοιτάξτε τη ζωή σας».





Keywords
Τυχαία Θέματα
Απειλεί, Βασίλης Γκουρούσης,apeilei, vasilis gkourousis