Μπέος: «Είμαι αληθινός, ο κόσμος με αγαπάει – Θέλετε να γίνω Κασσελάκης και να μιλάω με μαντηλάκι στο λαιμό;»

Στην κατάσταση που επικρατεί στο Βόλο που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την κακοκαιρία Daniel αναφέρθηκε ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ.

Για την αντιπαράθεση με την υφυπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη, αναφορικά με την καταλληλότητα του νερού, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι «το υπουργείο ακολουθεί πρωτόκολλο και είναι σεβαστό ωστόσο ο δήμος είχε λάβει την ανάλυση από τη ΔΕΥΑΒ σύμφωνα με την οποία

γίνεται χλωρίωση που το καθιστά κατάλληλο για οικιακή χρήση».

Ακόμη, είπε ότι έχουν καταστραφεί πάνω από 12 χλμ δικτύου που συνδεόταν με τις πηγές της πόλης και γίνεται τεράστια προσπάθεια για αποκατάσταση.

«Θα συμβάλλω στα μέγιστα και θα δώσω ό,τι πληροφορίες θέλουν. Εύχομαι η έρευνα για να μην παραγραφεί (…). Τον δήμαρχο Λαρισαίων η έρευνα τον έχει απέξω. Επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ; -Που δεν είναι κακό- ή από λάθος. Δε λέω ότι έχει ευθύνη. αλλά πρέπει να δώσει εξηγήσεις, καθώς ο βιολογικός δεν λειτουργούσε» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε ερώτηση σχετικά με την κριτική πουυ δέχεται, ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε: «Κάνω αυτό που αισθάνομαι και εκφράζομαι ελεύθερα ακόμα κι αν υπάρχει κάμερα. Είμαι αληθινός και με αγαπάει ο κόσμος. Τι θέλετε να γίνω Κασσελάκης και να μιλάω στον πληθυντικό και με μαντηλάκι στο λαιμό;».



Keywords
Τυχαία Θέματα