Μπέζος: «Η ‘’θάλασσα του Πειραιά’’ γράφτηκε από ΑΕΚτζή και τραγουδήθηκε από φανατικό Παναθηναϊκό»

Με αφιέρωμα στα τραγούδια του Γιώργου Μητσάκη κύλησε η εκπομπή «Ό, τι αγαπώ» που παρουσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στο OPEN.

Ο Γιάννης Μπέζος, που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, με αφορμή το αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη και τα τραγούδια του, αποκάλυψε κάτι σημαντικό για το τραγούδι «Θάλασσα του Πειραιά».

Όπως ανέφερε ο Γ. Μπέζος, ο Μητσάκης που το έγραψε ήταν γνωστός Αεκτσής ενώ ο Πάριος που το τραγούδησε

πρώτος και το έκανε επιτυχία είναι φανατικός Παναθηναϊκός.

Φυσικά ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος είναι Ολυμπιακός όπως και το τραγούδι έχει ειδικά αναφορά για τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως το τραγούδησε στο κανάλι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε τα εξής:

«Το περίεργο είναι ότι το τραγούδι το γράφει ο Μητσάκης που είναι ΑΕΚτσής, το τραγουδάει ο Πάριος που είναι φανατικός Παναθηναϊκός, το τραγουδάω εγώ που είμαι Ολυμπιακός και είμαι στο σταθμό που πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Είναι καταπληκτικό. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούμε συνθετικά.

Μη κοιτάτε που ο μαέστρος είναι Παοκτσης και με σαμποτάρισε γιατί θα μπορούσα να το πω καλύτερα».

Γιάννης Μπέζος για τη Θάλασσα του Πειραιά: Το έγραψε ο Μητσάκης που ήταν Αεκτζής, το ειπε ο Γιαννης Παριος που ειναι Παναθηναϊκός, το λεω εγω τωρα που ειμαι Ολυμπιακός στο καναλι που ο πρόεδρος του εχει τον ΠΑΟΚ. #otiagapo pic.twitter.com/5ZTWISN6jv

— FREEDY & BRUNA (@FREEDYBRUNA) February 12, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέζος, Η ‘’θάλασσα, Πειραιά’’, ΑΕΚτζή, Παναθηναϊκό,bezos, i ‘’thalassa, peiraia’’, aektzi, panathinaiko