Χάρης Θεοχάρης: Ο υπουργός που ξέρει από οικονομικά και πιστεύει στην ανθρώπινη επικοινωνία– «Οργώνει» το Νότο ο υποψήφιος της ΝΔ

«Οργώνει» το Νότιο Τομέα της Αθήνας ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 21ης Μαΐου και ετοιμάζεται για την πανηγυρική επανεκλογή του.

Εξάλλου, ο πρώην υπουργός Τουρισμού και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων. Έχει πολύ καλή γνώση για τα Δημόσια Οικονομικά, έχοντας διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Γενικός Γραμματέας

Δημοσίων Εσόδων, ενώ παράλληλα πιστεύει πολύ στην ανθρώπινη επικοινωνία.

Όπως λέει και ο ίδιος, «δεν χάνω ευκαιρία να βρεθώ δίπλα στους συμπολίτες μου και να μοιραστώ μαζί τους, προβληματισμούς και ιδέες… Κάθε συζήτηση και μία ακόμη ευκαιρία. Κάθε συνάντηση μετατρέπεται σε κινητήριο δύναμη για να συνεχίσω ακόμη πιο μαχητικά. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα συνεχίσουμε, και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την Ελλάδα στο δρόμο της προκοπής και της ευημερίας».

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χάρης Θεοχάρης βρέθηκε σε λαϊκή αγορά στο Μοσχάτο, κάνοντας λόγο για «μια πολύ ευχάριστη, αλλά και πολλαπλά χρήσιμη εμπειρία. Υπό την έννοια ότι πήρα μια πλήρη εικόνα για το τι σκέφτονται οι πολίτες γύρω μου, καθώς κινούμαστε στην τελική ευθεία που οδηγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου.Άκουσα προβληματισμούς όπως είναι φυσικό, διέκρινα όμως επίσης σύνεση και ψυχραιμία.

Έχοντας  δίπλα κάθε πολίτη που δεν έχει κομματικές παρωπίδες, κάθε πολίτη που πιστεύει στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στον δημιουργικό εκσυγχρονισμό, χτίζουμε ένα μεγάλο ρεύμα προόδου που ζητά σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια στην τροχιά ανάπτυξης που έχει η χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα